Jouw online hypotheekadvies

Zelf je hypotheek regelen?

Dat kan heel gemakkelijk online via Mogeji! Hier leer je namelijk zelf van alles over hypotheken, regels, hypotheekrente en alle kosten die er bij komen kijken. Vervolgens vraag je zelf gemakkelijk hypotheekadvies aan waarbij je in één oogopslag de informatie krijgt die jij nodig hebt!

Het hypotheek adviesrapport vertelt jou hoe hoog jouw hypotheeklasten worden en welke voorwaarden er voor jou gaan gelden. Wil je ook gelijk een paar passende hypotheekofferte ontvangen? Ook dat is geheel online mogelijk via Mogeji.

Je hypotheek zelf regelen is nog nooit zo gemakkelijk geweest
Via Mogeji regel jij al jouw eerste hypotheek zaken gewoon online. Dat gaat snel en bespaart voor jou een boel kosten. Daarom kunnen onze diensten voor een goedkope prijs aanbieden. Wel zo fijn voor jouw startershypotheek!

Je eerste woning kopen is spannend. Je moet veel informatie inwinnen en dat klinkt als een boel werk. Wij hebben voor jou dan ook veel kennisvideo’s gemaakt over hypotheken. Bekijk ze alvast in onze online kennisbank

Regel ook jouw startershypotheek gewoon online via Mogeji!

30+ aanbieders

Rente
 • Tulp Riant Hypotheek
  Tulp Riant Hypotheek vanaf 3.86%

  ⭐⭐⭐⭐

 • BijBouwe
  BijBouwe vanaf 3.93%

  ⭐⭐

 • Venn Hypotheek
  Venn Hypotheek vanaf 3.94%

  ⭐⭐

 • Argenta
  Argenta vanaf 3.95%

  ⭐⭐

 • Vista Energielabel A
  Vista Energielabel A vanaf 3.97%

  ⭐⭐⭐⭐

Stap 1

Hypotheekadviesrapport

Voor je een hypotheekofferte kunt aanvragen, willen we altijd eerst weten wat je wensen en eisen zijn. We maken daarom altijd eerst een adviesrapport, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Denk hierbij aan een juiste geldigheid offertetermijn, de mogelijkheid een verduurzaming hypotheek te krijgen of een verhuisregeling te hebben bij de bank. Zo kun je met een gerust hart je hypotheek zelf regelen.

Stap 2

Hypotheekofferte aanvragen

Nadat je het hypotheekadviesrapport hebt ontvangen kan je deze omzetten in een hypotheekofferte aanvraag. Maar voor we jouw gewenste advies daadwerkelijk aanvragen, voeren we altijd een extra controle uit of er niet een andere bank is met een lagere rente op dat moment, of dat jouw gewenste bank niet een rente verhoging heeft doorgevoerd. Zo komen we niet voor verrassingen te staan en krijg jij uiteindelijk het beste voorstel.

De bank zal een voorstel sturen en daarna starten met het controleproces. Als alles akkoord is zal de bank een bindende offerte uitbrengen. Jij hebt dan nog 14 dagen de tijd om deze offerte door te nemen

Heb je al een hypotheek advies bij Mogeji aangevraagd?

Dan betaal je alleen € 510,- voor een hypotheekofferte aanvraag.
Een Hypotheekadvies en hypotheekofferte aanvragen is samen €895,-

Alles weten over je hypotheek

Extra informatie

Een hypotheek is een vorm van zekerheid voor de persoon of instelling die het geld uitleent. De persoon die het geld leent, geeft een hypotheekrecht op een registergoed, zoals een huis.

Voordeel van de uitlener is dat hij een grote mate van zekerheid heeft dat hij zijn geld terugkrijgt.

Je hypotheek zelf regelen met advies en bemiddeling

30% korting

Advies en Bemiddeling Hypotheek

Naast de advieskosten betaal je ook bemiddelingskosten bij het afsluiten van een hypotheek. Als we jouw ideale hypotheek hebben gevonden, vragen we die ook voor je aan. 

€895

Voor een vast tarief van € 385,- voor hypotheekadvies
en € 510,- voor hypotheek offerte aanvraag
doen we het volgende voor je:

1 bank waar je maximaal kunt lenen
1 bank die het beste bij jou past
1 bank die het beste bij jou past

Wellicht de goedkoopste van Nederland

Doordat jij je hypotheek zelf online regelt, scheelt het veel tijd en kosten. Zo zorgen we voor de goedkoopste prijs. Heb je vragen? We beantwoorden de meeste al in onze kennisvideo’s. Neem deze dus ook door.

Makkelijk switchen, geen telefoontjes achteraf

Dit adviesrapport is onafhankelijk, je kan altijd makkelijk switchen naar een andere hypotheek verstrekker, voordat we de daadwerkelijke hypotheek offerte aanvragen.

Ideaal voor hypotheek starters!

Een eerste woning kopen is spannend en je wilt het in één keer goed doen. Jouw eerste hypotheek moet dan helemaal op jouw situatie afgestemd zijn. Via Mogeji krijg jij de handvatten om als starter een huis te kopen! Zelf je hypotheek regelen? Ja, dat kun je!

Heb je niet gevonden wat je zoekt?

Veelgestelde vragen

Door goede strakke processen, alleen aanvragen van mensen met loondienst inkomen en geen duur telefonisch klant contact of video gesprekken, kunnen we de kosten laag houden.

Ja, vooralsnog bieden we de dienst alleen aan aan starters. In de loop van het jaar ook aan verhogers en doorstromers die eerste huis na 1 januari 2013 hebben gekocht.

Nee. Een adviesaanvraag voor jouw hypotheekmogelijkheden betekent niet dat je ook verplicht bent een hypotheek aan te vragen. Het is wel verplicht om altijd eerst een adviesaanvraag te doen voordat je een hypotheek afsluit.

Ja. Er is geen verschil in de rente die wij aanbieden en de banken of andere advieskantoren.

Ja dat kan. Wij geven jou de kennis en het advies gewoon online. Zo hoef jij geen (dure) afspraak te maken met een aparte hypotheekadviseur!

Wij helpen je graag!

Ja, start mijn hypotheek aanvraag

Je ontvangt na aanmelden een e-mail waarin het hele proces duidelijk wordt uitgelegd, Zo start iedere hypotheek aanvraag altijd eerst met een hypotheekadvies.  Daarna zetten we het gewenste advies om een een hypotheekaanvraag.
In de email geven we aan wat je van ons kan verwachten en wij ook van jou verwachten. Jij staat centraal en geen verborgen kosten of voorwaarden. 

Dank voor de aanvraag.

Je ontvangt van ons een email met verdere instructies en uitleg.

× Heb je een vraag? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday