Jouw online hypotheekadvies

Stap 1

Stap 2

Stap 1

Hypotheekadvies

Het aanvragen van een hypotheekofferte begint altijd met een hypotheekadvies. In dit advies worden de verschillende opties en banken onderzocht, en krijg je helderheid over wat er echt mogelijk is en wat het je maandelijks zal kosten, zowel bruto als netto.

Zelfs als je al volledig zeker bent van de bank keuze, het hypotheekbedrag en de renteperiode die je wilt, stellen we nog steeds een advies op. Misschien bevestigt het advies gewoon wat je al wist omdat je goed je huiswerk hebt gedaan. Maar het kan ook zijn dat ons advies je andere inzichten geeft. Je kunt ervoor kiezen om ons advies naast je neer te leggen, maar het kan ook zijn dat het je helpt om een betere beslissing te nemen.

Het adviesrapport biedt je inzicht in de mogelijkheden en helpt je bepalen of de gewenste hypotheek haalbaar en betaalbaar voor je is.

Stap 2

Hypotheekofferte aanvragen

Nadat je het hypotheekadvies hebt ontvangen, met enkele opties om uit te kiezen, kun je aangeven welk voorstel je wilt omzetten in een officiële hypotheekofferte. Als het advies niet helemaal klopt, bijvoorbeeld omdat de kosten van de verbouwing hoger uitvallen of omdat je meer eigen geld wilt inleggen, is dat geen probleem. We passen het advies kosteloos aan, zodat het precies is wat je wilt.

Vervolgens ontvangen we van de bank een renteaanbod. Hierin staat het hypotheekbedrag, de rente en de periode waarin de rente vaststaat. Op dat moment is de rente definitief. In dit renteaanbod staat ook welke documenten de bank van je wil hebben. Zodra de bank alle benodigde documenten heeft ontvangen en ze zijn goedgekeurd, zal de bank een bindende offerte uitbrengen. Dit betekent dat de bank graag de hypotheek aan jou wil verstrekken. Jij hebt dan nog 14 dagen de tijd om aan de bank te laten weten dat je de hypotheek graag bij hen wilt afsluiten.

Heb je al een hypotheek advies bij Mogeji aangevraagd?

Dan betaal je alleen € 510,- voor een hypotheekofferte aanvraag.
Een Hypotheekadvies en hypotheekofferte aanvragen is samen €895,-

Alles weten over je hypotheek

Extra informatie

Een hypotheek is een vorm van zekerheid voor de persoon of instelling die het geld uitleent. De persoon die het geld leent, geeft een hypotheekrecht op een registergoed, zoals een huis.

Voordeel van de uitlener is dat hij een grote mate van zekerheid heeft dat hij zijn geld terugkrijgt.

Hypotheekofferte inclusief advies aanvragen

30% korting

Advies en Bemiddeling Hypotheek

Naast de advieskosten betaal je ook bemiddelingskosten bij het afsluiten van een hypotheek. Als we jouw ideale hypotheek hebben gevonden, vragen we die ook voor je aan. 

€895

Voor een vast tarief van € 385,- voor hypotheekadvies
en € 510,- voor hypotheek offerte aanvraag
doen we het volgende voor je:

1 bank waar je maximaal kunt lenen
1 bank die het beste bij jou past
1 bank die het beste bij jou past

Wellicht de goedkoopste van Nederland

Doordat je alles online regelt scheelt het veel tijd en kosten. Zo zorgen we voor de goedkoopste prijs. Heb je vragen? We beantwoorden de meeste al in onze kennisvideo’s. Neem deze dus ook door.

Makkelijk switchen, geen telefoontjes achteraf

Dit adviesrapport is onafhankelijk, je kan altijd makkelijk switchen naar een andere hypotheekverstrekker, voordat we de daadwerkelijke hypotheek offerte aanvragen.

Ideaal voor hypotheek starters!

Een eerste woning kopen is spannend en je wilt het in één keer goed doen. Jouw eerste hypotheek moet dan helemaal op jouw situatie afgestemd zijn. Via Mogeji krijg jij de handvatten om als starter een huis te kopen!

Heb je niet gevonden wat je zoekt?

Veelgestelde vragen

Door goede strakke processen, alleen aanvragen van mensen met loondienst inkomen en geen duur telefonisch klant contact of video gesprekken, kunnen we de kosten laag houden.

Nee.  Ook voor hypotheekverhogers en doorstromers die eerste huis en hypotheek na 1 januari 2013 hebben gekocht/afgesloten, kunnen we had advies en de offerte aanvraag regelen.

Nee. Een adviesaanvraag voor jouw hypotheekmogelijkheden betekent niet dat je ook verplicht bent een hypotheek aan te vragen. Het is wel verplicht om altijd eerst een adviesaanvraag te doen voordat je een hypotheek afsluit.

Ja. Er is geen verschil in de rente die wij aanbieden en de banken of andere advieskantoren.

Wij helpen je graag!

Ja, start mijn hypotheek aanvraag

Je ontvangt na aanmelden een e-mail waarin het hele proces duidelijk wordt uitgelegd, Zo start iedere hypotheek aanvraag altijd eerst met een hypotheekadvies.  Daarna zetten we het gewenste advies om een een hypotheekaanvraag.
In de email geven we aan wat je van ons kan verwachten en wij ook van jou verwachten. Jij staat centraal en geen verborgen kosten of voorwaarden. 

Dank voor de aanvraag.

Je ontvangt van ons een email met verdere instructies en uitleg.

× Heb je een vraag? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday