Jouw online hypotheekadvies

Stap 1

Stap 2

Stap 1

Hypotheekadviesrapport

Voor je een hypotheekofferte kunt aanvragen, willen we altijd eerst weten wat je wensen en eisen zijn. We maken daarom altijd eerst een adviesrapport hypotheek, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Denk hierbij aan een juiste geldigheid offertetermijn, de mogelijkheid een verduurzaming hypotheek te krijgen of een verhuisregeling te hebben bij de bank. 

Dit online adviesrapport geeft jou duidelijk advies om als starter een huis te kopen. 

Stap 2

Hypotheekofferte aanvragen

Nadat je het adviesrapport hypotheek hebt ontvangen kan je deze omzetten in een hypotheekofferte aanvraag. Maar voor we jouw gewenste advies daadwerkelijk aanvragen, voeren we altijd een extra controle uit of er niet een andere bank is met een lagere rente op dat moment. We checken ook of jouw gewenste bank niet een renteverhoging heeft doorgevoerd. Zo komen we niet voor verrassingen te staan en krijg jij uiteindelijk het beste voorstel.

De bank zal een voorstel sturen en daarna starten met het controleproces. Als alles akkoord is zal de bank een bindende offerte uitbrengen. Jij hebt dan nog 14 dagen de tijd om deze hypotheekofferte door te nemen. En wellicht heb jij dan uitzicht op een startershypotheek!

Heb je al een hypotheek advies bij Mogeji aangevraagd?

Dan betaal je alleen € 460,- voor een hypotheekofferte aanvraag.
Een Hypotheekadvies en hypotheekofferte aanvragen is samen €845,-

Alles weten over je hypotheek

Extra informatie

Een hypotheek is een vorm van zekerheid voor de persoon of instelling die het geld uitleent. De persoon die het geld leent, geeft een hypotheekrecht op een registergoed, zoals een huis.

Voordeel van de uitlener is dat hij een grote mate van zekerheid heeft dat hij zijn geld terugkrijgt.

Hypotheekofferte inclusief advies aanvragen

30% korting

Advies en Bemiddeling Hypotheek

Naast de advieskosten betaal je ook bemiddelingskosten bij het afsluiten van een hypotheek. Als we jouw ideale hypotheek hebben gevonden, vragen we die ook voor je aan. 

€845

Voor een vast tarief van € 385,- voor hypotheekadvies
en € 460,- voor hypotheek offerte aanvraag
doen we het volgende voor je:

1 bank waar je maximaal kunt lenen
1 bank die het beste bij jou past
1 bank die het beste bij jou past

Wellicht de goedkoopste van Nederland

Doordat je alles online regelt scheelt het veel tijd en kosten. Zo zorgen we voor de goedkoopste prijs. Heb je vragen? We beantwoorden de meeste al in onze kennisvideo’s. Neem deze dus ook door.

Makkelijk switchen, geen telefoontjes achteraf

Dit adviesrapport is onafhankelijk, je kan altijd makkelijk switchen naar een andere hypotheekverstrekker, voordat we de daadwerkelijke hypotheek offerte aanvragen.

Ideaal voor hypotheek starters!

Een eerste woning kopen is spannend en je wilt het in één keer goed doen. Jouw eerste hypotheek moet dan helemaal op jouw situatie afgestemd zijn. Via Mogeji krijg jij de handvatten om als starter een huis te kopen!

Heb je niet gevonden wat je zoekt?

Veelgestelde vragen

Door goede strakke processen, alleen aanvragen van mensen met loondienst inkomen en geen duur telefonisch klant contact of video gesprekken, kunnen we de kosten laag houden.

Nee.  Ook voor hypotheekverhogers en doorstromers die eerste huis en hypotheek na 1 januari 2013 hebben gekocht/afgesloten, kunnen we had advies en de offerte aanvraag regelen.

Nee. Een adviesaanvraag voor jouw hypotheekmogelijkheden betekent niet dat je ook verplicht bent een hypotheek aan te vragen. Het is wel verplicht om altijd eerst een adviesaanvraag te doen voordat je een hypotheek afsluit.

Ja. Er is geen verschil in de rente die wij aanbieden en de banken of andere advieskantoren.

Wij helpen je graag!

Ja, start mijn hypotheekadvies

Je ontvangt na aanmelden een e-mail waarin het hele proces duidelijk wordt uitgelegd,
wat je van ons kan verwachten en wij ook van jou verwachten. Jij staat centraal en geen verborgen kosten of voorwaarden. 

Dank voor de aanvraag.

Je ontvangt van ons een email met verdere instructies en uitleg.