Jouw online hypotheekadvies

Over en waarom

Mogeji betekent in het Japans “Hypotheek” en wordt geschreven als “モゲージ”  met behulp van katakana-tekens. 

Bij Mogeji erkennen we dat jij als slimme consument al veel kennis hebt over hypotheken. Maar soms mis je nog die essentiële details over banken, zonder dat je vast wilt zitten in een complex aanvraagproces.

Onze benadering is anders. Je hebt jezelf al geïnformeerd, en we begrijpen dat je geen behoefte hebt aan een ‘gratis’ adviesgesprek dat vooral basisinformatie biedt of onnodig ingewikkeld is. Wij weten dat betalen voor advies over iets wat je al weet niet jouw stijl is. Tegelijkertijd kan het zelf online regelen van je hypotheek (Execution Only) te ingewikkeld zijn door de vele kleine details.

Daarom vergelijken wij voor jou de kleine lettertjes en voorwaarden, en voegen menselijk inzicht toe aan het proces. Onze geavanceerde software en uitgebreide ervaring met banken en hypotheekverstrekkers zorgen voor een nauwkeurige afstemming op jouw specifieke situatie, zoals een toekomstige erfenis of verhuisplannen.

Met onze software en menselijk inzicht bieden wij een heldere vergelijking en het beste aanbod, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Heb je vragen? Bereik ons eenvoudig via Whatsapp voor een snelle, ongecompliceerde communicatie.

Ontdek onze voorbeeld adviesrapporten en veelgestelde vragen, of start direct met het aanvragen van informatie op onze website.

De mensen achter Mogeji

Mathijs

Mathijs brengt een jonge en vernieuwende kijk op de wereld van hypotheken. Met zijn certificering als hypotheekadviseur heeft hij vaak een frisse blik op elke situatie. Mathijs heeft al enkele jaren ervaring in het geven van advies op afstand. Hij begrijpt hoe je, zelfs zonder face-to-face gesprek, toch een accurate inschatting kunt maken van wat klanten belangrijk vinden als het gaat om een hypotheek.

Raymond

Als doorgewinterde hypotheekadviseur beoordeelt Raymond de gegevens die zijn verzameld en kijkt of er geen tegenstrijdigheden in zitten. Als iemand bijvoorbeeld zegt dat ze goed kunnen sparen, maar weinig spaargeld hebben, roept dat vragen op. Maar het kan natuurlijk wel en is niet per se fout.

Met zijn jarenlange ervaring kan hij vaak al aan het beroep van iemand en bij welke werkgever hij/zij werkt, afleiden hoe iemand in elkaar zit.

Irma

Bij Mogeji is Irma verantwoordelijk voor de documentenstroom. Met haar jarenlange ervaring als hypotheekacceptant bij een grote bank, weet ze precies waar de bank op let bij het beoordelen van de documenten.

Door haar ervaring bij een tussenpersoon begrijpt ze ook waar dingen vaak fout gaan met de stukken die hypotheekaanvragers insturen.

Met haar scherpe inzicht streven we naar een 100% goedkeuring in de eerste ronde. Dit betekent geen problemen met afkeuringen van documenten door de bank.


Verder werken we met verschillende parttime en freelance medewerkers die hun sporen hebben verdient in de financiële branche. Zodat we pieken in het aanvraag proces kunnen opvangen en we de minimale vereiste service kunnen verlenen.

Dank voor de aanvraag.

Je ontvangt van ons een email met verdere instructies en uitleg.

× Heb je een vraag? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday