Jouw online hypotheekadvies

Over en waarom

Mogeji betekent in het Japans “Hypotheek” en wordt geschreven als “モゲージ”  met behulp van katakana-tekens. 

Bij Mogeji vinden we dat jij, als kritische consument, al veel weet of al veel uitgezocht hebt over hypotheken. Maar toch nog net niet de fijne details weet van de bank en ook niet zit te wachten op een ingewikkeld aanvraag traject.  

Op een “gratis” en vrijblijvend adviesgesprek, waarbij je hoort wat je al weet of waarbij het ingewikkelder wordt gemaakt dan het is, zit je ook niet op te wachten of je hebt er de tijd niet voor. 

Bij Mogeji doen we het daarom anders. Jij verdiept je al in de materie via onze website of via andere websites en kanalen. Je weet wat je wilt en wenst. Naar een bank gaan of een hypotheekadviseur die jou uitlegt wat je al weet en er veel geld voor vraag is niet wat je wenst. Online en op basis van Execution only (hypotheekaanvragen zonder advies) is, misschien toch nog te complex. Complex omdat je geen vergelijking krijgt, je lastig kunt achterhalen wat de geldigheid van de offerte is, of er verlengingskosten zijn, annuleringkosten, verhuisregelingen, later kunnen bijlenen of wat de maximale hypotheek is.
Kortom de kleine lettertjes.

Wij gaan wél de kleine lettertjes en de voorwaarden vergelijken en laten de menselijke kant van het verhaal ook meewegen. We maken gebruik van de meest geavanceerde adviessoftware, maar ook van onze jarenlange ervaring met banken en andere hypotheekverstrekkers. Verwacht je bijvoorbeeld in de toekomst extra geld uit een schenking of een erfenis te krijgen dan is de keuze voor een bank heel anders dan wanneer je het niet verwacht. Is dit wellicht meteen de eindwoning of denk je dat je snel weer een andere woning gaat kopen? Wie heeft er dan goede verhuisregelingen? Allemaal belangrijke aspecten om rekening mee te houden als het aankomt op de keuze van de bank.

Het gat dat de software nog niet kan oppakken, pakken wij met de menselijke kant op, waardoor je een goede vergelijking en de scherpste aanbieding krijgt. Op basis van jouw wensen en voorwaarden kiezen we de beste oplossing.
En dat werkt dan in jouw voordeel!

Vragen? Stuur een bericht via Whatsapp. Geen wachtrijen aan de telefoon, geen ingewikkelde mails

Bekijk anders ook de voorbeeld adviesrapporten, de veel gestelde vragen of start gewoon met het doen van een aanvraag.

De mensen achter Mogeji

Mathijs

De jonge frisse kijk op de hypotheekmarkt, laten we aan Mathijs over. Als gecertificeerd hypotheekadviseur heeft hij vaak een frisse kijk op de situatie. Mathijs heeft al een aantal jaar ervaring in het adviseren op afstand en weet hoe het is om zonder een persoonlijk gesprek, toch de juiste inschatting te maken wat klanten belangrijk vinden bij een hypotheek.

 

 

Raymond

Als ervaren hypotheekadviseur beoordeeld hij de inventarisatie gegevens en of er geen tegenstrijdigheden in zitten. Als iemand aangeeft dat hij goed kan sparen, maar weinig spaargeld heeft roept het vragen op. Maar het kan natuurlijk wel en is per definitie ook niet fout. 
Door de jaren lange ervaring kan hij vaak aan soort werk en werkgever al goed zien hoe iemand in elkaar steekt.

Irma

is binnen Mogeji verantwoordelijk voor de documenten stroom. Met haar jarenlange ervaring als hypotheek acceptant bij een grote bank, weet ze exact waar de bank oplet bij het beoordelen van de documenten. 
Met haar ervaring bij een tussenpersoon weet ze ook waar het vaak fout gaat met de stukken die de hypotheek aanvrager toestuurt.
Met haar scherpe blik streven we naar een 100% eerste akkoord. dat wil zeggen geen gedoe met afkeuringen van documenten door de bank. 


Verder werken we met verschillende parttime en freelance medewerkers die hun sporen hebben verdient in de financiële branche. Zodat we pieken in het aanvraag proces kunnen opvangen en we de minimale vereiste service kunnen verlenen.

Dank voor de aanvraag.

Je ontvangt van ons een email met verdere instructies en uitleg.