Jouw online hypotheekadvies

Online hypotheekadvies afsluiten

Voor je daadwerkelijk je hypotheek voor de aankoop van een woning gaat afsluiten, of je hypotheek wilt verhogen, wil je gewoon weten wat je lasten zijn, nu en later. Dit krijg je allemaal in een duidelijk adviesrapport.

Voor de doorstromer en hypotheekverhoger, die de eerste woning en hypotheek na 1 januari 2013 hebben afgesloten, zijn er specifieke regels. Zo moeten we rekening houden met de reeds verstreken aflos en fiscale aftrek periode.
In het adviesrapport wordt dit verwerkt en weet je wat exact mogelijk is.

Vergelijken
We vergelijken meer dan 25 hypotheken op rente en voorwaarden.
Denk hierbij aan voorwaarden die belangrijk zijn op moment van aanvragen, zoals geldigheid offertetermijn en maximale hypotheekbedrag.

Maar we kijken ook naar voorwaarden die gelden tijdens de looptijd van de hypotheek. Bijvoorbeeld hoeveel kan je zonder boete aflossen, daalt de rente als je (meer) aflost en is er een verhuisregeling? Kortom, een hypotheekadvies is meer dan alleen een advies over de lasten.

Regel dan ook jouw startershypotheek online via Mogeji!

30+ online hypotheekaanbieders

Populaire keuzes bij 100% financiering en rente 10 jaar vast.
Rente

Weten wat je lasten zijn

Wil je graag een online indicatie hebben van wat je lasten zijn als je een eerste huis koopt als starter? Vul dan de tool in. Hoe meer je invult, hoe beter! 

*Let op: De berekening is een indicatie. Het is mogelijk dat je meer of minder kunt lenen. Afhankelijk van de werkelijke rente en het werkelijke inkomen dat we mogen meenemen als toetsinkomen.

Helemaal gratis

online Hypotheekadvies bij Mogeji

Wat staat er o.a. in een adviesrapport?

Met welke kosten moet je rekening houden? Hoeveel eigen geld heb je nodig voor de aankoop van de woning?

Niet alleen de maandlasten in het eerste jaar worden berekend, maar over de gehele looptijd van de hypotheek. Je ziet goed wat je netto lasten zijn per jaar en hoe hoog de hypotheekschuld nog is in de loop der jaren.

Je ziet het maximale hypotheekbedrag dat je zou kunnen lenen. Dit bedrag is o.a. gebaseerd op richtlijnen van de overheid, die samen met het Nibud zijn opgesteld. Zo weet je of je een tophypotheek hebt of niet.

We vergelijken in totaal 3 opties. Je kunt dan direct de verschillen zien over de totale looptijd van de hypotheek. De hypotheek loopt immers ook vele jaren door.

In het rapport dat uit onze hypotheekadvies volgt word je ook gewezen op de risico’s die je loopt. Het is verstandig om ook daadwerkelijk de risico’s te kennen en of je je er misschien tegen moet verzekeren.

Gemakkelijk een adviesrapport aanvragen

Voor een online hypotheekadvies

30% korting

Online hypotheekadvies

Aan het afsluiten van een staters hypotheek online zijn kosten verbonden. Door onze manier van werken zijn onze tarieven scherp en overzichtelijk. Het hypotheekadvies wordt opgesteld aan de hand van jouw gegevens en wensen. We laten ook een vergelijking zien met andere banken of rentevast periodes. Wat jij wenst te vergelijken.

Nu voor €385,-

Voor een vast tarief van € 385,-
gaan we voor je aan de slag met:

1 bank waar je maximaal kunt lenen
1 bank die het beste bij jou past
1 bank die het beste bij jou past

+ Pluspunt van Mogeji

Je ontvangt een onafhankelijk adviesrapport. Deze kan je gebruiken voor de hypotheekofferte aanvraag en nog gratis laten aanpassen.

Wellicht de goedkoopste van Nederland

Doordat je alles online regelt scheelt het veel tijd en kosten. Zo zorgen we voor de lage prijs. Heb je vragen? We beantwoorden de meeste al in onze kennisvideo’s. Neem deze dus ook door.

Makkelijk switchen, geen telefoontjes achteraf

Dit adviesrapport is onafhankelijk. Je kan altijd makkelijk switchen naar een andere hypotheekverstrekker, voordat we de daadwerkelijke hypotheekofferte aanvragen.

Ideaal voor hypotheek starters!

Een eerste woning kopen is spannend en je wilt het in één keer goed doen. Jouw eerste hypotheek moet dan helemaal op jouw situatie afgestemd zijn. Via Mogeji krijg jij de handvatten om als starter een huis te kopen!

Het proces

Aanvraag indienen

Start de aanvraag met het sturen van jouw mailadres met daaof het advies voor aankoop bestaande woning of nieuwbouw. Je ontvangt een mail met een uitgebreidere uitleg en wat je moet aanleveren of invullen.

Adviseur gaat aan de slag

Een ervaren hypotheekadviseur bekijkt jouw gegevens en vergelijkt op basis van de eisen en wensen welke bank, rente en voorwaarden het meest geschikt zijn. Onze adviessoftware vergelijkt alle banken, maar menselijke controle wordt door de hypotheekadviseur gedaan.

Adviesrapport per e-mail

Binnen 2 dagen ontvang je het op jouw toegespitste rapport, samen met 2 alternatieve voorstellen. Jij bepaalt welke voorstellen je wilt vergelijken. Dit kan zijn op basis van verschillende banken, maar ook verschillende rente vast periodes.

PLACEHOLDER GOOGLE REVIEWS

Heb je niet gevonden wat je zoekt?

Veelgestelde vragen

Nee. Een adviesaanvraag voor jouw hypotheekmogelijkheden betekent niet dat je ook verplicht bent een hypotheek aan te vragen. Het is wel verplicht om altijd eerst een adviesaanvraag te doen voordat je een hypotheek afsluit.

Nee. Execution only wil zeggen dat je geen advies krijgt en alles zelf moet uitzoeken. Bij ons krijg je altijd een advies op basis van jouw aangeleverde gegevens. Dat scheelt uitzoekwerk voor jou en je krijgt een hypotheek die aansluit op jouw persoonlijke situatie en wensen.

Omdat we ons alleen richten op starters in loondienst en het werkproces zo efficiënt mogelijk hebben ingericht kunnen we snel en goedkoop werken. Daarnaast hebben we geen hoge bedrijfskosten, investeringen en investeerders.  

Indien één van de aanvragers komt te overlijden, wil je natuurlijk dat de partner in de woning kan blijven wonen. De bank zal beoordelen of dat kan op basis van het inkomen. Een uitkering om de hypotheekschuld te verlagen is dan raadzaam. In het adviesrapport hypotheek zie je wat voor jou minimaal geadviseerd wordt.

Banken, verzekeraars en andere in de Wwft aangewezen partijen, waar wij ook onder vallen, zijn verplicht de kopie van jouw identiteitsbewijs nog vijf jaar te bewaren nadat je geen klant meer bent.  

Wij helpen je graag!

Ja, start mijn hypotheekadvies

Je ontvangt na aanmelden een e-mail waarin het hele proces duidelijk wordt uitgelegd,
wat je van ons kan verwachten en wij ook van jou verwachten. Jij staat centraal en geen verborgen kosten of voorwaarden. 

Dank voor de aanvraag.

Je ontvangt van ons een email met verdere instructies en uitleg.