Jouw online hypotheekadvies

Weten wat je lasten zijn

Wil je graag een indicatie hebben van wat je lasten zijn als je een eerste huis koopt als starter? Vul dan de tool in en laat jouw startershypotheek berekenen. Hoe meer je invult, hoe beter! 

*Let op: De berekening is een indicatie. Het is mogelijk dat je meer of minder kunt lenen. Afhankelijk van de werkelijke rente en het werkelijke inkomen dat we mogen meenemen als toetsinkomen.

Helemaal gratis

Maximale hypotheek berekenen?

Om er achter te komen wat jouw maximale hypotheek als starter kan zijn, raden we je aan om bij ons een hypotheekadvies aanvraag te doen. Op deze manier weet je namelijk van te voren waar je als starter op de woningmarkt aan toe bent. Jouw startershypotheek berekenen was nog nooit zo makkelijk en snel!

Onze gratis rekentool hierboven vertelt jou wat jouw hypotheeklasten ongeveer worden. Een uitgebreidere hypotheekadvies vertelt je echter veel meer. Je komt er achter wat je maximaal aan hypotheek kunt lenen en tegen welke voorwaarden. Wij vergelijken een hoop hypotheekverstrekkers en komen met een gedegen advies voor jou als starter op de woningmarkt. 

Regel jouw startershypotheek vandaag nog gewoon online met Mogeji!

30% korting

Hypotheekadvies

Aan het afsluiten van een hypotheek zijn kosten verbonden. Door onze manier van werken zijn onze tarieven scherp en overzichtelijk. Het hypotheekadvies wordt opgesteld aan de hand van jouw gegevens en wensen. We laten ook een vergelijking zien met andere banken of rentevast periodes. Wat jij wenst te vergelijken.

Nu voor €385,-

Voor een vast tarief van € 375,-
gaan we voor je aan de slag met:

Heb je al een hypotheek advies bij Mogeji aangevraagd?

Dan betaal je alleen € 420,- voor een hypotheekofferte aanvraag.
Een Hypotheekadvies en hypotheekofferte aanvragen is samen €895,-

Alles weten over je hypotheek en hypotheeklasten

Extra informatie

Een hypotheek is een vorm van zekerheid voor de persoon of instelling die het geld uitleent. De persoon die het geld leent, geeft een hypotheekrecht op een registergoed, zoals een huis.

Voordeel van de uitlener is dat hij een grote mate van zekerheid heeft dat hij zijn geld terugkrijgt.

Heb je niet gevonden wat je zoekt?

Veelgestelde vragen

Door goede strakke processen, alleen aanvragen van mensen met loondienst inkomen en geen duur telefonisch klant contact of video gesprekken, kunnen we de kosten laag houden.

Ja, vooralsnog bieden we de dienst alleen aan aan starters. In de loop van het jaar ook aan verhogers en doorstromers die eerste huis na 1 januari 2013 hebben gekocht.

Nee. Een adviesaanvraag voor jouw hypotheekmogelijkheden betekent niet dat je ook verplicht bent een hypotheek aan te vragen. Het is wel verplicht om altijd eerst een adviesaanvraag te doen voordat je een hypotheek afsluit.

Ja. Er is geen verschil in de rente die wij aanbieden en de banken of andere advieskantoren.

Onze gratis rekentool geeft jou inzicht in jouw toekomstige hypotheeklasten. Om jouw maximale hypotheek te kunnen bepalen hebben we meer enerzijds informatie nodig en anderzijds zijn meerdere factoren hierop van invloed. Daarom adviseren wij om gebruik te maken van onze online hypotheekadvies aanvraag. Dan weet je onder andere wat je maximaal kunt lenen voor jouw eerste hypotheek.

Wij helpen je graag!

Ja, start mijn hypotheek aanvraag

Je ontvangt na aanmelden een e-mail waarin het hele proces duidelijk wordt uitgelegd, Zo start iedere hypotheek aanvraag altijd eerst met een hypotheekadvies.  Daarna zetten we het gewenste advies om een een hypotheekaanvraag.
In de email geven we aan wat je van ons kan verwachten en wij ook van jou verwachten. Jij staat centraal en geen verborgen kosten of voorwaarden. 

Raymond van Mogeji voorziet starters van online hypotheekadvies

Dank voor de aanvraag.

Je ontvangt van ons een email met verdere instructies en uitleg.

× Heb je een vraag? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday