Jouw online hypotheekadvies

Weten wat je lasten zijn

Wij je graag een indicatie hebben wat je lasten zijn bij je eerste hypotheek? Vul dan de tool in. Hoe meer je invult, hoe beter. 

*Let op: De berekening is een indicatie. Het is mogelijk dat je meer of minder kunt lenen. Afhankelijk van de werkelijke rente en het werkelijke inkomen dat we mogen meenemen als toetsinkomen.

Helemaal gratis

Hypotheek voor starters?

Ben jij een starter op de woningmarkt? Of wil je een huis kopen als starter? Dan heb je uiteraard behoefte aan de juiste informatie. Er zijn een boel aanbieders met een hypotheek voor starters. Maar voor het zover is, wil je precies weten wat jouw lasten worden. Wij geven jou een duidelijk, no-nonsense hypotheekadvies

Duidelijk advies voor hypotheek starters

Doordat wij meer dan 25 hypotheken op rente en voorwaarden vergelijken, weet jij als starter meer dan alleen maar je lasten. Want wij kijken ook naar zaken als:

  • geldigheid offertetermijn;
  • maximale hypotheekbedrag;
  • hoeveel je zonder boete zou kunnen aflossen;
  • of de rente daalt als je meer zou aflossen;
  • verhuisregeling.

Kortom, onze hypotheekadvies biedt jou als starter op de woningmarkt meer dan alleen een overzicht van jouw hypotheeklasten. 

30+ aanbieders

Populaire keuzes bij 100% financiering en rente 10 jaar vast.
Rente
Hypotheek advies voor starters

Ben jij starter op de woningmarkt en wil je alles over je eerste hypotheek weten?

Mogeji regelt voor starters het hypotheek adviesrapport. Op deze manier weet je precies wat je kunt lenen om een huis te kunnen kopen. Na het adviesrapport kun je meteen online een hypotheekofferte aanvragen. Dit is niet verplicht.

Lage advies en bemiddelingskosten

Wij besparen voor jou tijd en geld doordat we alles online regelen. We vragen daarnaast alleen de informatie op dat echt noodzakelijk is. En van tevoren leggen wij je met onze video's uit wat jij moet weten.

onzichtbaar

Hypotheekadvies

Het hypotheekadvies wordt opgesteld aan de hand van jouw gegevens en wensen. We laten ook een vergelijking zien met andere banken of rente vast periodes. Wat jij wenst te vergelijken.

Voor €385,-
Voor een vast tarief van €385,-
gaan we voor je aan de slag met:

1 bank waar je maximaal kunt lenen
1 bank die het beste bij jou past
1 bank die het beste bij jou past

+ Pluspunt van Mogeji

Je ontvangt een onafhankelijk adviesrapport. Deze kan je gebruiken voor:
de aankoop van een woning.
voor een duidelijk inzicht van de mogelijkheden.
Inzicht in de kosten en maandlasten tijdens de looptijd.
hypotheek offert aanvraag.

onzichtbaar

Hypotheek
offerte
Incl. hypotheekadvies

Nadat je een hypotheekadvies hebt ontvangen, kan deze worden omgezet in een daadwerkelijke hypotheekofferte aanvraag. Voor we de offerte aanvragen controleren we altijd of het advies nog actueel is en past binnen je wensen. 

€895,-
Voor een vast tarief van €895,-
doen we het volgende voor je:

1 bank waar je maximaal kunt lenen
1 bank die het beste bij jou past
1 bank die het beste bij jou past

Voordeel van Mogeji

Welke hypotheekofferte we uiteindelijk aanvragen stemmen wij met je af. De offerte zal voldoen aan alle geldigheidseisen, je wensen tijdens de looptijd en natuurlijk passen binnen het inkomen.

Hierdoor weten we dat de offerte voor 99% ook daadwerkelijk door gaat.

Check onze video’s voor een heldere uitleg over hypotheken

Extra informatie

Een hypotheek is een vorm van zekerheid voor de persoon of instelling die het geld uitleent. De persoon die het geld leent, geeft een hypotheekrecht op een registergoed, zoals een huis.

Voordeel van de uitlener is dat hij een grote mate van zekerheid heeft dat hij zijn geld terugkrijgt.

Heb je nog meer vragen over hypotheken?

Veelgestelde vragen

Bij Mogeji kost online hypotheek advies standaard € 385,-. Daar komen geen kosten bij en het staat je vrij om te kiezen of je van ons ook een hypotheek offerte wil ontvangen. Deze kost € 895,- maar dat is wel inclusief hypotheek advies.

Dat hangt af van een hoop factoren, zoals de hypotheekrente, de voorwaarden voor aflossing en het soort hypotheek. Het is belangrijk om hiervoor de juiste informatie op te vragen. Dit kan met behulp van onze hypotheek adviesrapport. 

Vaak duurt het wel een aantal weken voordat jouw hypotheekaanvraag door de bank akkoord geeft. Dat komt omdat meerdere instanties informatie van jou nodig hebben en deze dienen te controleren. Gelukkig gaat het snel als je via Mogeji een hypotheekofferte aanvraagt. Zo weet jij snel welke hypotheekverstrekkers het beste bij jou passen. 

Om een hypotheek aan te vragen dien je de nodige documenten te kunnen overhandigen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een geldige identiteitsbewijs, loonstrookjes en jaaropgaven, een voorlopig koopcontract, actuele afschriften van je bank en een lijst met schulden die je mogelijk hebt. Praat altijd met een hypotheekadviseur om te weten wat je allemaal nodig hebt. 

Dit ligt aan een heleboel factoren. Het beste is om bij een startershypotheek direct advies in te winnen. 

Dank voor de aanvraag.

Je ontvangt van ons een email met verdere instructies en uitleg.

× Heb je een vraag? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday