Jouw online hypotheekadvies

Vraag eenvoudig
een hypotheek verhoging aan

Geniet van het gemak, met een online hypotheek verhoging aanvragen via Mogeji
Snelle en eenvoudiger dan via de traditionele weg.
Je hoeft niet langer langs te gaan bij een bank of hypotheekadviseur en kunt het hele proces vanuit huis afhandelen.

Daarnaast is het ook nog veel goedkoper. Je kunt de aanvraag starten wanneer het jou uitkomt, zonder rekening te hoeven houden met kantooruren. Ook kun je de aanvraag stapsgewijs invullen en opslaan, zodat je op een later tijdstip verder kunt gaan.

Bij Mogeji hebben we het proces zo ingericht dat het snel en efficiënt is.
Omdat bij het bij de  huidige rentes, vaak niet  interessant is om over te stappen naar een andere bank, bespaar je veel vaak extra kosten. We vergelijken de eventuele verschillende bedragen en rente vast periodes

Eenvoudig starten en in 3 stappen je hypotheek verhoging regelen, voor slechts € 845,-

De start

Vul eerst je contact gegevens in. Je ontvangt dan een email met de uitleg van de vervolg stappen, voor het verhogen van je hypotheek. Je geeft online dan aan ons door je situatie en je wensen.

1

Het advies

Je ontvangt aan de hand van je wensen een duidelijk adviesrapport, met je mogelijkheden en je wensen verwerkt. In het rapport krijg je de verschillende gewenste vergelijkingen te zien. Jij bepaald dan uiteindelijke welke optie je wenst aan te vragen .

2

De hypotheek

Nadat je de keuze hebt gemaakt, vragen we de hypotheek verhoging voor je aan. We verzamelen dan alle benodigde documenten en zodra de bank dan alle gevraagde documenten akkoord heeft bevonden, zal de bank je een akkoord geven. Omdat we al grondig vooronderzoek doen en alles controleren zal in 99% van de gevallen de aanvraag leiden tot een definitieve hypotheek.

3

Meer dan 25 hypotheek verstrekkers
Hierbij een greep uit de lijst van onze partners

147

hypotheek adviezen uitgewerkt

108

Blije verhuizers

Group 11

6

gedreven adviseurs staan voor je klaar

Group 10

139

Bindende hypotheekoffertes

Heb je nog vragen? Geen probleem.
Bekijk de meest gestelde vragen of stuur een WhatsApp bericht

Door strakke interne processen en geen fysiek, telefonische of videogesprekken. Besparen we veel tijd.

Ja. Wij hebben geen specifieke afspraken met banken of verzekeraars en kunnen bij bijna allee geldverstrekkers terecht.

Om efficiënt te kunnen werken zijn we telefonisch niet bereikbaar. Zit je in het hypotheek offerte proces en bellen lost het eventuele probleem op dan gaan we uiteraard bellen.

Mogeji is opgezet door hypotheekadvieskantoor Vhast te Heemstede. Omdat we zagen dat er ook veel aanvragen relatief eenvoudig zijn en veel mensen gewend zijn per mail of WhatsApp te communiceren.

Omdat wij best veel opvragen en vragen aan je stellen, is ons advies gelijkwaardig aan een advies van een andere goede adviseur. Het rapport laat de mogelijkheden zien en welke risico’s je ook loopt worden in kaart gebracht. 

Als al je aangeleverde gegevens kloppen dan kunnen we wel stellen dat in 99% van de gevallen de aanvraag ook door de bank wordt geaccepteerd. Voor we de werkelijke aanvraag insturen doen we altijd een extra controle om teleurstellingen te voorkomen.

Ook de zaken zie bij een hypotheekaanvraag komen, zoals een bankgarantie, taxatierapport en eventuele overlijdensverzekering e.d. kunnen we ook voor je verzorgen. Hier hebben we ook partijen voor.

Ja. Ook nadat de hypotheek is afgesloten zijn we bereikbaar voor vragen. Mochten vragen leiden tot acties of adviezen? dan zullen we vooraf aangeven wat deze acties en/of adviezen kosten.


Doe als andere slimme mensen en start de aanvraag. Kosten voor het advies en bemiddeling zijn slechts € 845,- Wees slim en bespaar veel geld op je advieskosten.

Dank voor de aanvraag.

Je ontvangt van ons een email met verdere instructies en uitleg.

× Heb je een vraag?