Jouw online hypotheekadvies

Wij maken je hypotheek aanvraag eenvoudig

Het afsluiten van een hypotheek klink misschien ingewikkeld en spannend. Maar dat hoeft het niet te zijn. Ja het zo dat het afsluiten van een hypotheek een belangrijke financiële beslissing is. Maar het is een soort van noodzakelijk kwaad om je huis aan te kopen. Een hypotheek aanvraag hoeft dus niet ingewikkeld te zijn. Zeker bij mensen in loondienst of gepensioneerden is het relatief eenvoudig.

Wel moet je bij het regelen van een hypotheek verschillende stappen doorlopen. Dit proces hebben we zo ingericht dat je het eenvoudig, snel en makkelijk kunt doen. Je bent niet afhankelijk van kantoor uren of beschikbaarheid van een adviseur. 

Wij ondersteunen je bij het zoeken naar de juist bank, hypotheekbedrag, rente, rente vast periode en hypotheekvorm. Bij de hypotheek keuze maken wij gebruik van de meest recente adviessoftware. De persoonlijke controle door een vakkundige hypotheekadviseur, zorgt ervoor dat je advies niet standaard is, maar maatwerk gericht op jouw situatie.

Twijfelt niet. Wij ondersteunen je volledig met het vinden van de juiste hypotheek en het invullen van de benodigde formulieren.
Korte communicatie via email of Whatsapp zorgen voor snelle doorloop.

Eenvoudig starten en in 3 stappen je hypotheek regelen, Voor slechts € 845,-

De start

Vul eerst je contact gegevens in. Je ontvangt dan een email met de uitleg van de vervolg stappen, voor het advies. Hierbij stuur je dan je gegevens online door en uiteraard je wensen.

1

Het advies

Je ontvangt een duidelijk en onafhankelijk adviesrapport, met je mogelijkheden en je wensen verwerkt. In het rapport krijg je verschillende vergelijkingen, zodat jij uiteindelijke bepaalt welk advies je wilt omzetten in een daadwerkelijke hypotheek aanvraag..

2

De hypotheek

Nadat je 100% tevreden bent met het advies vragen we de hypotheek voor je aan bij de bank naar keuze. We verzamelen dan alle benodigde documenten en zodra de bank dan alle benodigde documenten akkoord heeft bevonden, zal de bank je een akkoord geven. Omdat we al grondig vooronderzoek doen en alles controleren zal in 99% van de gevallen de aanvraag leiden tot een definitieve hypotheek.

3

Meer dan 25 hypotheek verstrekkers
Hierbij een greep uit de lijst van onze partners

147

hypotheek adviezen uitgewerkt

108

Blije verhuizers

Group 11

6

gedreven adviseurs staan voor je klaar

Group 10

139

Bindende hypotheekoffertes

Heb je nog vragen? Geen probleem.
Bekijk de meest gestelde vragen of stuur een WhatsApp bericht

Door strakke interne processen en geen fysiek, telefonische of videogesprekken. Besparen we veel tijd.

Ja. Wij hebben geen specifieke afspraken met banken of verzekeraars en kunnen bij bijna allee geldverstrekkers terecht.

Om efficiënt te kunnen werken zijn we telefonisch niet bereikbaar. Zit je in het hypotheek offerte proces en bellen lost het eventuele probleem op dan gaan we uiteraard bellen.

Mogeji is opgezet door hypotheekadvieskantoor Vhast te Heemstede. Omdat we zagen dat er ook veel aanvragen relatief eenvoudig zijn en veel mensen gewend zijn per mail of WhatsApp te communiceren.

Omdat wij best veel opvragen en vragen aan je stellen, is ons advies gelijkwaardig aan een advies van een andere goede adviseur. Het rapport laat de mogelijkheden zien en welke risico’s je ook loopt worden in kaart gebracht. 

Als al je aangeleverde gegevens kloppen dan kunnen we wel stellen dat in 99% van de gevallen de aanvraag ook door de bank wordt geaccepteerd. Voor we de werkelijke aanvraag insturen doen we altijd een extra controle om teleurstellingen te voorkomen.

Ook de zaken zie bij een hypotheekaanvraag komen, zoals een bankgarantie, taxatierapport en eventuele overlijdensverzekering e.d. kunnen we ook voor je verzorgen. Hier hebben we ook partijen voor.

Ja. Ook nadat de hypotheek is afgesloten zijn we bereikbaar voor vragen. Mochten vragen leiden tot acties of adviezen? dan zullen we vooraf aangeven wat deze acties en/of adviezen kosten.


Doe als andere slimme mensen en bespaar tijd en geld. Kosten voor het advies en bemiddeling zijn slechts € 845,-

Dank voor de aanvraag.

Je ontvangt van ons een email met verdere instructies en uitleg.

× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday